Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'modules'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forum
    • Announcements
    • General Questions
  • JomDirectory - Directory Script, Joomla Directory Extension
    • JomDirectory General Questions
    • JomDirectory Localizations
    • JomDirectory Bug Report
    • JomDirectory Features Request
  • JomHoliday - Booking Script, Joomla Booking Extension
    • JomHoliday General Questions
    • JomHoliday Localizations
    • JomHoliday Bug Report
    • JomHoliday Features Request
  • JomEstate - Realestate Script, Joomla Real Estate Extension
    • JomEstate General Questions
    • JomEstate Localization
    • JomEstate Modules
    • JomEstate Features Request
  • JomOffers - Reverse Auction Script, Joomla Auction Extension
    • JomOffers General Questions
    • JomOffers Translations
  • JomEvents - Events Script, Joomla Events Extension
    • JomEvents General Questions
    • JomEvents Localizations
    • JomEvents Modules
    • JomEvents Features Request

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all, I have installed JomDirectory on a subdomain at my site for developing and testing. After finishing the work I will upload my license key, because you have said to me that the License should be installed on the final domain. The component works very well. The issue I have is with the Modules (Latest & Slideshow). I make them appear on the Frontpage of the site, but when I click on any item of the slideshow or latest module, I don't get the correct page (url) of the item I clicked on. So, how can I solve this Issue please? Example of the issue: Here ist the main site I work on (just for testing & developing): test.domain.com Try to click on any item in SlideShow Module or latest item module on the FrontPage. You don't get the correct link (url). When you click -for example- on (Test Item ) item, You should get the following url: http://test.domin.com/1-test But this is not the correct link The correct link for that item is: http://test.domain.com/categories/first-category/1-test I have changed the "Home" menu item in the site to be a "category tree" trying to solve the issue, but I still get the same error in url. Please help me urgent! Thanks in advance!
×
×
  • Create New...